Der er ledige pladser på følgende klassetrin til skoleåret 2021-2022:

Bh.klasse

3.klasse

4.klasse

5.klasse

7.klasse

9.klasse

10.klasse

Henvendelse kan ske pr. telefon eller på mail til kontoret@herningfriskole.dk

NY KLASSELÆRER I 10.KLASSE

Den ene af vores kommende to 10.klasser mangler en klasselærer fra august – derfor søger vi verdens bedste klasselærer, der blandt andet dækker fagene dansk/samf, engelsk og/eller matematik på 10.klasses-niveau. Fysik er også et fag, der tæller højt på ønskelisten. Der er et tæt samarbejde med de andre lærere på årgangen og en del fællestimer med den anden 10.klasse.

På skolen ønsker vi at styrke vores digitale profil, og måske besidder du udover ovennævnte også kompetencer på IT-området og de sociale medier, eller måske kan du tilbyde noget helt andet spændende. Uanset glæder vi os til at høre fra dig!

Se mere på jobindex eller kontakt skoleleder Peter Bjerg for yderlig information på peter.bjerg@herningfriskole.dk

Ansøgningsfrist er den 6.maj

Se hele annoncen her: