Der er ledige pladser på følgende klassetrin til skoleåret 2021-2022:

Bh.klasse

9.klasse

10.klasse

Henvendelse kan ske pr. telefon eller på mail til kontoret@herningfriskole.dk

NY LÆRER SØGES:

Herning Friskole søger engageret lærer, der brænder for relations-

arbejde og undervisning i overbygningen – 2.ansøgningsrunde

Stillingen er med opstart fra august 2021.

Danmarks skønneste 10.klasse søger Danmarks bedste klasselærer – er det dig?

Du dækker fagene dansk, samfundsfag og engelsk på 10.klasses-niveau. Har du matematik og fysik med i din faglige rygsæk, vil det langsigtet være et stort plus. Derudover glæder vi os til at høre, hvad du ellers brænder for og kan tilbyde. Stillingen er fuld tid.

Du har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med klasselæreren i den anden 10.klasse, og sammen planlægger og gennemfører I undervisningen i de to 10.klasser, hvor en del af jeres timer er parallellagt og afholdes fælles med begge lærere. Derudover er der en naturlig og tæt sparring med de andre lærere tilknyttet klassen.

Du synes, det er naturligt at involvere dig i eleverne. Du har flair for at afkode, om en elev trives, og lyst og mod til at handle hvis det modsatte er tilfældet.

Herning Friskole er en Grundtvig-Koldsk friskole med 230 elever – heraf omkring 40 elever fordelt i de to 10.klasser. Vi er kendetegnet ved høj faglighed og stort fokus på trivsel gennem anerkendende og positiv tilgang til eleverne og et tæt samarbejde med forældrene. Vi har højt til loftet og langt til døren, og i lærergruppen er der en positiv og imødekommende indstilling og stor villighed til at tage godt imod nye kolleger.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Vil du vide mere om stillingen, kan du skrive/ringe til:

Skoleleder Peter Bjerg Pedersen      peter.bjerg@herningfriskole.dk      +45-51943642