7. Klasse

DSC_0202 (2)I 7. klasse fylder konfirmationen rigtig meget for eleverne. Konfirmationsforberedelsen foregår på skolen for de elever, der har valgt at blive konfirmeret i Herning Valgmenighed. Undervisningen varetages af valgmenighedspræst Morten Kvist hver tirsdag morgen. Vælger man at blive konfirmeret andetsteds foregår undervisningen i samme tidsrum. Konfirmationen er altid første søndag efter påske.

Ofte har skolen to skolelørdage i løbet af året, og den i efteråret tilrettelægges af 7. klasse og deres forældre, der beslutter indhold og forløb.Det kan både være en undervisningsdag eller et arrangement ud af huset.

Eleverne i 7. klasse har i årets løb en række forskellige opgaver af praktisk art. De stiller stole op til forskellige arrangementer på skolen, og til skolens hyggeaften med bankospil er det 7. klasse, der arrangerer videofremvisning for de små og diskotek for de lidt større.Til skolefesten i februar, hvor 6. klasse spiller skuespil, sørger 7. klasse for forskellige boder og tombola, der kan spilles og vindes på. Overskuddet går til klassens studietur i 9. klasse.

I skolefagene arbejdes der videre på at skærpe det faglige niveau.